dissabte, 5 d’octubre del 2013

El mur de Xerea a Xàtiva

La presentació

El mur de Xereaa Xàtiva

El preparatius del part. S'havia condicionat un annex com a sala d'exposicions ho s'havien penjat les il·lustracions del llibre.
 

En aquest annex, també havien parat la taula l'editorial Germanies. Tothom als seus llocs preparats per l'adveniment del nounat.

El dijous 3 d'octubre es donà l'eixida oficial del llibre. Vingué al món real El mur de Xerea . Assistí el part, el filòleg i profund coneixedor de poesia en català, Antoni Martínez Revert.
Antoni Martínez Revert

Després d'unes breus paraules del pare de la criatura (nerviós i content alhora), sobretot breu per no dir res fora lloc. 

Es va donar pas la lectura d'algunes de les poesies del llibre. El grup de poesia Paraules de fang va iniciar la lectura amb el poema L'escenari. Al començament del poema, un nodrit grup de rapsodes ocupà l'escenari i tal como anaven llegint anaven abandonant-lo, fins que no quedà ningú.
Grup de poesia Paraules de fang, en el moment que llig Carmen Lòpez 
La poeta xativina Xelo Llopis, que també col·labora sovint amb el grup Paraules de fang, va fer lectura de la poesia A recer de mare,
Xelo Llopis
El nombrós públic assistent (es va sobrepassar la capacitat normal de la sala), va aplaudir amb entusiasme la lectura de les poesies. Gràcies a tots ells per vindre a aportar el seu caliu en un moment tan especial per un pare. 

Des del públic estant
Per acabar signar dedicatòries. Era la primera vegada, però no em va fer gens de mal.

Ja està ací, entre nosaltres. Ja el podeu demanar a les vostres llibreries o a través de la editorial Germania, (encara heu d'esperar uns dies per poder accedir a l'enllaç del llibre).

També podeu escriure al correu el mur dels lectors on podeu deixar els vostres pensaments, poesia o prosa (no més de 300 paraules). Estic treballant per obrir un mur dels lectors on es pengen els treballs d'aquells que ho demanen (a algunes peticions), no més caldrà tindre respecte pels altres.

Per acabar gràcies a tots els lectors d'aquest blog, (hi ha lectors per tot el món, increïble), perquè vosaltres heu fet possible que El mur de Xerea haja nascut com llibre de paper.

4 comentaris:

  1. Moooooltes felicitats, doncs el teu camí t'ha portat a la recompensa esperada. Un reconeixement on tots podrem gaudir dels teus pensaments i del plaer d'escriure que tu has convertit en bonics poemes. Molta sort en aquesta nova etapa.
    Pilar Fajardo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Pilar. Estic desitjant anar a presentar el llibre a Barcelona per poder veure-vos i anar a assaborir eixos plats que fas ben bons.

      Elimina
  2. Felicitats! Aniré fent racó per a la compra... potser un any el podré veure dedicat? ;-)

    Petons, artista! (o era pare de la criatura?) :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pare o mare, que no ho tinc tan clar. En quan tinga una presentació a prop de ta casa, ens veiem.

      Un besabraçada

      Elimina

Llicència de Creative Commons
El Mur de Xerea de Xavier Vidal Torrella està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons